Stuc050

Stucwerk

Bent u op zoek naar een professionele, ervaren stukadoor voor het aanbrengen van prachtig stucwerk in uw woning? Dan bent u bij Stuc050 aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel stukadoorsbedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van A-Klasse glad behang en Sausklaar stucwerk. U bent daarbij verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

 

Bovendien geven wij ook nog eens de hoogste garanties(minimaal 5 jaar) op ons stucwerk. Wij kunnen deze garanties geven omdat wij met A-klasse materiaal gips, voorstrijk, hoeknaalden en gereedschap werken. Daarnaast zijn onze stukadoors echte specialisten met aljaren  ervaring op zak. Zo weten zij precies hoe zij iedere muur en plafond moeten behandelen om hoogstaande en spiegelgladde wanden en plafonds te krijgen.

Wand- & plafondafwerking

Wij hebben verschillende manieren van wand- & plafondafwerking. Kijk hiernaast en hieronder voor de juiste techniek.

Glad Pleisterwerk

Glad pleisterwerk is naast sierpleister de meest gebruikte afwerkings-methode. Waar sierpleister eigenlijk al af is zal glad pleisterwerk altijd nog een keer gesausd moeten worden. Glad pleisterwerk geeft een zeer chique uitstraling.

Sierpleister

Door wanden af te werken met sierpleisterwerk kunt u ruimtes een persoonlijker karakter geven. De mogelijkheden met sierpleisterwerk zijn oneindig. Wij geven advies als u het wilt met onze frisse kijk.

Latex/Sauswerk

Het aanbrengen van latex of muurverf op wanden en plafonds met gebruik van een professionele spuitmachine geeft een superstrak eindresultaat, waarbij de gladheid van de ondergrond intact blijft.

Plafond afwerking

Door de juiste technieken te gebruiken kunnen wij onze kwaliteit waarborgen waardoor uw plafond altijd netjes wordt afgewerkt. Gezamenlijk gaan we met u in overleg en bespreken we het plan van aanpak.

Buitenwerkzaamheden

Stukwerk dat buiten plaats vindt is een vak apart. Daarom dient hier speciale aandacht aan te worden besteed. Omdat de buitenmuren worden blootgesteld aan de natuur dienen speciale materialen gebruikt te worden.
Chat openen
Welkom bij Stuc050. Stuur mij gerust een bericht via Whatsapp.